Billetter

Billetsalget er startet!

Du kan bestille billetter under hver forestilling her på siden, via bestillingsliste i det trykte katalog eller hos Billetten.dk / tlf. 70 20 20 96

Online bestilling: Hvis du bestiller billetter til medlemspris vil du blive bedt om at bestille medlemskab først – eller du skal logge ind, hvis du allerede er medlem.

Det er en god idé at blive medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen – men du kan naturligvis også komme i teatret selvom du ikke er medlem!
Medlemskabet koster 150 kr. pr. sæson og giver mulighed for at købe et ubegrænset antal billetter til medlemspris – 215 kr. – også til venner og bekendte! Og du binder dig ikke til at købe flere forestillinger.

Der er enhedspriser over hele salen og til alle forestillinger, (undtaget Opera i Vordingborg, Børneteaterdagen og teatermenuer)
Løssalgspris: 300 kr. Unge under 26 år: 110 kr. Medlemspris: 215 kr. Teaterbillet inkl. menu (udvalgte forestillinger – og kun i forbindelse med medlemskab) 290 kr.

Læs mere om medlemskab og priser HER