Medlemskab og priser

Du kan sagtens gå i teatret uden at være medlem. Vi sælger altid billetter i løssalg. Men:

Der er store medlemsfordele:

Hvis du køber mere end 2 billetter om året er det en fordel at blive medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Medlemskabet til 150 kr. pr. sæson giver mulighed for at købe et ubegrænset antal billetter til medlemspris – også til venner og bekendte!
Og du binder dig ikke til at købe flere forestillinger.

– Spar 85 kr. på alle billetter du køber til dig selv, til venner og familie. (Gælder ikke ungdomsbilletter og teatermenuer).
– Få ét gratis glas vin eller en vand ved alle forestillinger i Vordingborg Teater.*
– Få gratis garderobe ved alle forestillinger i Vordingborg Teater.*
– Få særlige medlemstilbud igennem sæsonen.
– Køb billetter til medlemspris til alle forestillinger i Teaterforeningen Guldborgsund. Se mere HER
– Ingen forpligtelser!

*Gratis vin og garderobe gælder kun for den, der har oprettet personligt medlemskab

Priser:

FORESTILLINGER I VORDINGBORG TEATER
Kr. 215 hvis den som køber billetterne, er medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Kr. 110 for unge u/ 26 år.
Kr. 300 u/ medlemskab.

SMÅ SCENER + DRACULA
Kr. 120, hvis den som køber billetterne, er medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Kr. 60 for unge u/ 26 år.
Kr. 215 u/ medlemskab.
Kr. 125 Teatermenu.

OPERA I DGI HUSET VORDINGBORG
A-billetter koster kr. 390 (195 for unge u/26).
B-billetter koster kr. 315 (160 for unge u/26).
Der er ikke medlemsrabat på operabilletter.

BØRNETEATERDAG
Kr. 25 pr. forestilling.

SVEND, KNUD & VALDEMAR / NYKØBING TEATER
Kr. 320 inkl. bus, entré, 1 øl/vand, sandwich.

Medlemskab koster 150 kr. pr. person for sæson 2018-2019. Der er derudover et forsendelsesgebyr til Billetten på 35 kr. på den samlede ordre, hvis du vælger at få tilsendt billetterne. Vælger du at udskrive billetterne selv, er der ingen forsendelsesomkostninger.

Billetbestilling:

Du kan bestille billetter under hver forestilling her på siden, via bestillingsliste i det trykte katalog eller ved at ringe til Billetten A/S på tlf. 70 20 20 96

Online bestilling: Hvis du bestiller billetter til medlemspris vil du blive bedt om at logge ind eller at oprette nyt login og bestille medlemskab.