Medlemskab og priser

Du kan sagtens gå i teatret uden at være medlem. Vi sælger altid billetter i løssalg. Men:

Der er store medlemsfordele:

Hvis du køber mere end 2 billetter om året er det en fordel at blive medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Medlemskabet til 150 kr. pr. sæson giver mulighed for at købe et ubegrænset antal billetter til medlemspris – 215 kr. – også til venner og bekendte!
Og du binder dig ikke til at købe flere forestillinger.

– Spar 85 kr. på alle billetter du køber til dig selv, til venner og familie. (Gælder ikke ungdomsbilletter og teatermenuer).
– Få ét gratis glas vin eller en vand ved alle forestillinger i Vordingborg Teater.*
– Få gratis garderobe ved alle forestillinger i Vordingborg Teater.*
– Få særlige medlemstilbud igennem sæsonen.
– Køb billetter til medlemspris til alle forestillinger i Teaterforeningen Guldborgsund. Se mere HER
– Ingen forpligtelser!

*Gratis vin og garderobe gælder kun for den, der har oprettet personligt medlemskab

Priser:

Der er enhedspriser over hele salen og til alle forestillinger, (undtaget Opera i Vordingborg, Børneteaterdagen og teatermenuer):

Kr. 215,- hvis den som køber billetterne, er medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen

Kr. 110,- for unge under 26 år

Kr. 290,- for teaterbillet inkl. menu (udvalgte forestillinger – og kun i forbindelse med medlemskab)

Kr. 300,- i løssalg, hvis man ikke er medlem, inklusiv et glas vin eller vand i baren, hvis forestillingen spiller på Vordingborg Teater.

Opera i DGI Huset Panteren:
A-billetter koster kr. 390,- og B-billetter koster kr. 315,-. For unge under 26 år er priserne hhv. 195,- og 160,-
Der er ikke medlemsrabat på operabilletter.

Medlemskab koster 150 kr. pr. person for sæson 2017-2018. Der er derudover et forsendelsesgebyr til Billetten på 35 kr. på den samlede ordre, hvis du vælger at få tilsendt billetterne. Vælger du at udskrive billetterne selv, er der ingen forsendelsesomkostninger.
Billetter til Børneteaterdagen koster 25 kr. pr. forestilling.

Billetbestilling:

Du kan bestille billetter under hver forestilling her på siden, via bestillingsliste i det trykte katalog eller ved at ringe til Billetten A/S på tlf. 70 20 20 96

Online bestilling: Hvis du bestiller billetter til medlemspris vil du blive bedt om at logge ind eller at oprette nyt login og bestille medlemskab.