Udvandrerne

VORDINGBORG TEATER
FREDAG D. 30. NOVEMBER 2018 KL. 19.30

Genkend dig selv i en fremmed!
Musikbaseret verdensteater skaber talerum for udvandringens mange stemmer.

Baseret på samtaler med individer, der har vendt blikket ud mod verden og samtidig vendt alt det velkendte ryggen, spiller Teatergrad forestillingen Udvandrerne – beretninger fortalt i ord, toner og klange fra hele kloden om mennesker, som er landet i det danske samfund.
Nogle på begge ben, andre mere usikkert, tumlende, famlende. Til fælles har de alle knusende, ubegribelige og betagende skæbnefortællinger; fortællinger om, hvordan det føles at kaste sig ud i en ny og ukendt fremtid. Historier om eksistenser, som bad til, at dette blev rejsen, der ikke bare ville ændre deres eget liv, men også sikre en anden, friere og bedre tilværelse for slægtens næste mange led.

I denne forestilling ses indvandrerdebat og fremmedhed i et andet perspektiv end det, der ofte dominerer den offentlige samtale. Udvandrerne skaber talerum til den mangfoldighed af stemmer, vi alt for sjældent lytter til.

Fra danskdansk / Teatergrad.
Medvirkende: Şiir Tilif, Wahid Sui. Musiker / sanger: Marie Louise von Bülow m.fl. Instruktør: Sandra Yi Sencindiver. Dramatiker: Julie Glargaard. Scenograf Mona Møller Schmidt. Varighed: 75 min. u/pause