Kom med i teatret!   Se alle forestillingerne her.

Næste forestilling: Tatovering

Vordingborg Teater, torsdag d. 31. marts kl. 19.30

Tatovering. Fra Mungo Park.
En forestilling, der er lige så personlig, som den er global.

Lige så usentimental som den er in-your-face, og lige så hård som den er sårbar.

Teater, her hvor du bor!

Den Grønlandske mand, Vordingborg Teater 12. maj 2022

Teaterforeningen Bøgestrømmen arrangerer forestillinger på scenerne i Vordingborg, Lundby, Præstø og på Bogø og Møn. Det er professionelt teater, opera, børneteater og danseteater fra de bedste danske turnéteatre – opført her hvor du bor!

Du kan bestille billetter under hver forestilling her på siden eller hos Billetten.dk / tlf. 70 20 20 96

Online bestilling: Hvis du bestiller billetter til medlemspris vil du blive bedt om at bestille medlemskab først – eller du skal logge ind, hvis du allerede er medlem.

Billetter kan også købes ved indgangen, kontant eller med MobilePay.

Astronaut - Kristjan Ingimarsson
Astronaut – Kristjan Ingimarsson

Det er en god idé at blive medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen – men du kan naturligvis også komme i teatret selvom du ikke er medlem!
Medlemskabet koster 150 kr. pr. sæson og giver mulighed for at købe et ubegrænset antal billetter til medlemspris – også til venner og bekendte! Og du binder dig ikke til at købe flere forestillinger.

Læs om medlemskab og priser HER

Alt vedrørende billetter: kontakt Billetten.dk – tlf. 70 20 20 96

Bestyrelsen i Teaterforeningen Bøgestrømmen: Tlf. 30 25 48 88, info@teaterforeningen.dk