Børneteaterdag 2023

TEATERHØJSKOLEN RØDKILDE
ONSDAG D. 5. APRIL 2023 KL. 11

Kom og oplev en skøn dag med teater og hygge for børn fra 8 år og deres voksne.

Kl. 11.00: Vi starter dagen med den professionelle dukketeater-forestilling: “PARADIS“.
Her får vi en livsbekræftende fortælling om en bedemand!
Bedemanden ordner de døde. Han har ikke nogen kæledyr. Det synes han nemlig ikke rigtigt kan betale sig. Men han kan tale med de døde og de taler gerne om blomster og damers numser og schæferhunde og alt det, de ikke nåede. Og det der med Paradis er bare noget bedemanden finder på for at trøste en ung pige. Men – men måske findes Paradis alligevel!

Det er teater der handler om et tabubelagt emne, som bliver serveret så børn og voksne får en berigende oplevelse. Claus Mandøe er en fantastisk fortæller.

Fra Teater De Røde Heste i co-produktion med Teater Refleksion.
Medvirkende: Claus Mandøe.

Kl. 12.00: Serverer højskolens køkken et familievenligt måltid, bestående af vegetarisk lasagne med gnavegrønt, brød m. smør og salat. Måltidet nydes sammen med højskolens elever og personale.

Kl. 13.00: Spiller Teaterhøjskolen Rødkildes dygtige elever vandreforestillingen “EDENS HAVE” i Rødkildes smukke park. Det er en tradition -at eleverne skaber en forestilling til lejligheden- der startede allerede i 2005, og som hvert år har begejstret børn og voksne.  I år skabes forestillingen i samarbejde med de tre Kaospiloter Jeppe Pachaî, Mie Jakobsen og Kristian Herlev fra Kaosteater i Århus. Det bliver underholdende, sjovt og rørende.

Kl. 14.00: Slutter vi dagen af sammen med Himmelske lagkager, saftevand og kaffe i spisesalen. Højskolens elever har pyntet lagkagerne kunstfærdigt og børnenes første opgave er at studere dem nøje, for så at sætte et flag i den kage de synes er flottest. Når vinderen er fundet, bliver den næste opgave at smage lagkagerne som højskolens køkken har lavet fra bunden, med luftig vaniljecreme, jordbærmousse og flødeskum. Er de virkeligt himmelske?


Billetter købes på BILLETTEN.  Pris for hele dagen: 100 kr. pr. person + billetgebyr.

PARADIS Foto: Bo Amstrup