Fem kvarter ved 200 grader

VORDINGBORG TEATER
FREDAG D. 29. NOVEMBER 2024 KL. 19.30


Tre mænd i et køkken.

Det er dagen før påske. Toke er sammen med sin svigerfar kørt op til ødegården på Hallandsåsen, hvor hans egen far venter på dem. Planen er, at de tre mænd skal forberede påske¬måltidet, så alt står klappet og klart, når kvinderne dukker op dagen efter. Hygge er udgangspunktet og spørgsmål om krydderisammensætning og stegetid finder svar gennem jokes og venskabelige drillerier. Men som forberedelserne skrider frem, viser det sig, at de tre gode mænd har vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og ja… tilværelsen generelt. Og før gryden er kommet i kog, er det både påskens kulinariske og religiøse indhold, som er i spil.

Så er der serveret! Hans Rønne er tilbage med en jordnær klima¬fortælling om, hvor langt ens holdninger kan strækkes, når kærlighed og fredelig sameksistens trækker i den anden ende. Hvilke hemmeligheder gemmer sig bag mænd¬enes uforsonlige attituder, og vil det lykkes den umage trio at få noget i ovnen? Få svaret, når Rønne og co. dækker op til en værdiladet påskemenu.

Fra “Teatret” v. Hans Rønne. Medvirkende: Bue Wandahl, Thomas Jacob Clausen, Bo Stendell Larsen. Manuskript: Thomas Jacob Clausen og Hans Rønne. Instruktør: Hans Rønne. Scenografi: Gitte Baastrup. Lysdesign: Ise Klysner Kjems og Poul Jepsen. Varighed: 75 minutter.

Pris: 300 / Medlem 220 / Unge under 26 år: 120.