Hold så kæft Lars!

VORDINGBORG TEATER
ONSDAG D. 9. OKTOBER 2024 KL. 19.30


Det vi griner af, kan vi tale om!

Hold så kæft Lars! er en komedie om psykisk sårbarhed, der sætter fokus på de mange unge der mistrives i dag. Forestillingen vil aftabuisere den skam, skyld og følelse af “forkerthed” der ofte følger med psykisk sårbarhed.
Den depressive Liv smider sit sidste engangsknald, den kiksede Lars, ud af sin lejlighed. For at lykkedes med endnu et selvmordsforsøg. Men Lars redder Liv og nægter at gå. Et absurd parforhold starter, hvor Lars kæmper for at få Livs livslyst tilbage og Liv kæmper for at få fred for den ubærlige smerte, som depressionen fastholder hende i. Forelskelsens rus løfter dem for en stund, men kærlighed kan ikke helbrede en svær depression.

Komedien iscenesættes af Heinrich Christensen med komedie-succeser som Ebberød Bank og Vi bygger en vej. Liv spilles af Mette Søndergaard kendt fra sketchshowet Hvorfor snakker vi ikke om mig? Lars spilles af Anders Budde Christensen, der gav os latterkramper i bl.a. Livstidsgæsterne på Betty Nansen Teatret.

Fra Aveny-T. Medvirkende: Mette Søndergaard Nielsen og Anders Budde Christensen. Instruktør: Heinrich Christensen. Scenograf: Lisbeth Burian. Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm. Lyddesign: Mikkel Grevsen. Varighed: 75 minutter.

Pris: 250 / Medlem 150 / Unge under 26 år: 90.