Medlemskab og priser

Du kan sagtens gå i teatret uden at være medlem. Vi sælger altid billetter i løssalg. Men:

Der er store medlemsfordele:

Hvis du køber mere end 2 billetter om året er det en fordel at blive medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Medlemskabet til 150 kr. pr. sæson giver mulighed for at købe et ubegrænset antal billetter til medlemspris – også til venner og bekendte!
Og du binder dig ikke til at købe flere forestillinger.

– Spar 85 – 95 kr. på alle billetter du køber til dig selv, til venner og familie. (Gælder ikke ungdomsbilletter og teatermenuer).
– Få ét gratis glas vin eller en vand ved alle forestillinger i Vordingborg Teater.*
– Få gratis garderobe ved alle forestillinger i Vordingborg Teater.*
– Få særlige medlemstilbud igennem sæsonen.
– Køb billetter til medlemspris til alle forestillinger i Teaterforeningen Guldborgsund. Se mere HER
– Ingen forpligtelser!

*Gratis vin og garderobe gælder kun for den, der har oprettet personligt medlemskab

Bliv medlem ved at bestille på dette link:

Priser:

FORESTILLINGER I VORDINGBORG TEATER
Kr. 215 hvis den som køber billetterne er medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Kr. 110 for unge u/ 26 år.
Kr. 300 u/ medlemskab.

Dog forhøjet billetpris ved musicalen
SÅ LÆNGE MIT HJERTE SLÅR
Kr. 315 (medlem), kr. 210 (ung), kr. 390 (u/ medlemskab)

SMÅ SCENER + …REJSEGRAMMOFON
Kr. 120, hvis den som køber billetterne, er medlem af Teaterforeningen Bøgestrømmen.
Kr. 60 for unge u/ 26 år.
Kr. 215 u/ medlemskab.
Kr. 125 Teatermenu.

Medlemskab koster kr. 150 pr. person.

MYTE OM MØRKE
Billetterne koster kr. 285. Menu kr. 160.

DEN JYSKE OPERA
A-billetter koster kr. 390 (195 for unge u/26).
B-billetter koster kr. 315 (160 for unge u/26).

BØRNETEATERDAG
Kr. 25 pr. forestilling.

Du kan købe billetter online både med og uden medlems-rabat. Følg anvisningerne på siden og vælg selv dine pladser i salen.

Der er et forsendelsesgebyr til Billetten.dk på kr. 35 på den samlede ordre. Print selv billetterne hjemme, når du køber dem online og spar gebyret!

Du kan også købe billet ved indgangen, hvis der ikke er udsolgt. (Kun mod kontant betaling eller MobilePay).

Er du på nogen måde i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte Billetten på tlf. 70 20 20 96 på hverdage mellem kl. 10 – 16.

Billetter tages ikke retur. Ved aflysning refunderes
billetten. Du modtager en sms eller mail fra os hvis
en forestilling aflyses!