Ræk mig din hånd

BIO BERNHARD, PRÆSTØ
FREDAG D. 17. JANUAR 2025 KL. 19.30

Med mulighed for teatermenu kl. 18.00 (tilkøb)


Fortællekoncert om danmarkshistoriens vildeste kunstnerpar.

‘Ræk mig din hånd’ er historien om billedhugger Anne Marie Carl-Nielsen og hendes mand komponisten Carl Nielsen. Spændt ud mellem kunsten og kærligheden forsøger de at udleve deres drømme og ambitioner. De vil begge både skabe sublim kunst og bevare ægteskabet. I en tid, hvor kun de færreste kvinder arbejder uden for hjemmet, er det Carl, der må blive hos børnene, mens Anne Marie rejser bort i måneder for at udføre sin kunst til perfektion. Hun vil ikke opgive sin kunst. Han vil ikke opgive hende. Carl Nielsens musik væver sig ind i fortællingen. I rummet mellem musik og ord, publikum og optrædende opstår et helt særligt nærvær, der gør, at man oplever historien, som var man der selv.

Fortællekoncerten er skabt af Maria Junghans og sat i musik af fløjtenist Karolina Leedo og guitarist Mikkel Egelund. Karolina og Mikkel er begge højtuddannede musikere, med karriere som solister og kammermusikere på de danske og internationale scener. Maria Junghans er en af landets bedste mundtlige fortællere.

Fra Part of a Story. Medvirkende: Fortæller Maria Junghans, fløjtenist Karolina Leedo og guitarist Mikkel Egelund. Manuskript: Maria Junghans. Varighed: 80 minutter.

Pris: 230 / Medlem 120 / Unge under 26 år: 70.