Don’t leave me alone

VORDINGBORG TEATER
ONSDAG D. 28. FEB. 2018 KL. 19.30

Dansk Danseteater – Introduktion til forestillingen kl. 18.30

Dobbelt danseforestilling skabt af to af Nordeuropas mest spændende, kvindelige koreografer lige nu.

Frame of View er et humoristisk, hæsblæsende og tankevækkende danseværk af Didy Veldman om individets evne til at bruge sociale masker til både at skjule og fremhæve, hvem vi i virkeligheden er. Danserne springer ind og ud af hhv. individets private -og offentlige liv, og oplever alt fra jagende jalousi over ikke-gengældt kærlighed, maveknugende ensomhed til boblende begær. Værket danses til musikalske klassikere fortolket af bl.a. Nina Simone og Kronos Quartet.

Wubkje Kuindersma, der står bag forestillingens anden del, er en af Hollands mest talentfulde koreografer, som i øjeblikket har stor succes i Europa, hvor hun har skabt værker til flere anerkendte teaterhuse. I Kuindersma’s helt nye værk til Dansk Danseteater har hun fundet sin inspiration i litteraturens verden ved at genlæse et udpluk af nordiske fortællinger og mytologiske historier om savn og længsel.

Jyllands-Posten
“Dette udspil fra Dansk Danseteater – Tim Rushtons farvelprogram som chef – er noget af det bedste og mest tilgængelige for et ikkedansevant publikum. Fordi det er sprængfyldt med antydede historier og menneskelige dramaer, der forløses perfekt i den moderne dansekunsts form- og trinsprog.”
…Aftenen igennem demonstrerer kompagniet, hvor teknisk suverænt det er…”

”En hylende morsom (..) og mindeværdig teateroplevelse – en menneskelig komedie og tragedie i ét og samme værk.”
New York Times

Fra Dansk Danseteater.
Med Dansk Danseteaters internationale dansetrup. Koreografi: Wubkje Kuindersma & Didy Veldman. Musik af Nina Simone, Kronos Quartet, Offenbach, Jóhann Jóhannsson, Dean Martin m.fl. Varighed: 80 min. inkl. pause.

[rev_slider alias=”danseslider”]