Hvem sagde jul?

BIO BERNHARD, PRÆSTØ
TORSDAG D. 3. DECEMBER 2015 KL. 19.30

Drop klejnerne, stop bageriet, glem gaverne og ta´fri en aften fra julestresset!

For alle jer som kender orkesteret og Eva Koch fra de sidste års udsolgte arrangementer med Edith Piafs sange samt We´ll meet again i Viemose Forsamlingshus, præsenterer de samme folk en dejlig aften med musik og sang. Denne gang foregår det i Bio Bernhard.
Publikum kan glæde sig til julens kendte sange, spillet live af dygtige musikere.
Og forinden har vi en lækker Teatermenu med Chili Con Carne og lækker kage til kaffen til vores sædvanligt lave priser. Men bestil nu, mens der er pladser tilbage!

Den charmerende trio We’ll Meet Again præsenterer en nærværende koncert, der byder på masser af vintertoner, lune smil og julens velkendte sange og melodier. Pianist Pojken Flensborg og multiinstrumentalist Jacob Venndt leverer det stærke musikalske og underholdende medspil til sangerinde Eva Boland Koch. Aftenens repertoire vil blive pakket ind i et underfundigt lydunivers af bas, klaver, mundharpe, klokkespil og …sav…!
Der er garanti for smil på læben og en lille tåre i øjenkrogen blandet med genkendelsens glæde. Og så vil orkestret uropføre et hidtil uhørt og rørende potpourri over de mest velkendte melodier rundt om juletræet.
Publikum kan glæde sig til numre som Have yourself a merry little christmas, Når du ser et stjerneskud, Der er ingenting i verden så stille som sne, Dejlig er jorden, Nu tændes 1000 julelys, Rockin’ around the x-mas tree med mange flere.

Fra We’ll Meet Again
Medvirkende: Eva Boland Koch, Pojken Flensborg, Jacob Venndt. Varighed: 100 min. inkl. pause.
Teatermenu kl. 18 kan bestilles på dette link. Husk også at bestille billetter til forestillingen:

Billetter: Billetten.dk eller tlf. 70 20 20 96

WMA koncert presse_1920