Ilt

BIO BERNHARD, PRÆSTØ
TORSDAG D. 5. OKTOBER 2023 KL. 19.30
med mulighed for teatermenu kl. 18


Et yngre kærestepar er i tvivl, om de skal have et barn eller ej. Hvis de tænker for meget kommer det aldrig til at ske og hvis de ikke tænker sig godt om, kan det måske få katastrofale følger. I hæsblæsende tempo veksler gnistrende dialog og afvæbnende humor med rørende indsigt i nogle af livets store spørgsmål. Kan man tage klimaudfordringen seriøst og stadig leve sit liv optimalt? Hvad går i givet fald først i stykker? Planeten eller parforholdet? Kan vi tage vores ansvar for kloden for seriøst?

”Ilt” er et prisvindende og meget relevant stykke dramatik som stiller spørgsmål til sit publikum om, hvordan man som verdensborger kan leve sit liv optimalt med god samvittighed og en tro på fremtiden.

“Ilt” (“Lungs)” har bl.a. fået tildelt prisen “Best New Play” i London, og med Teater Next fik “Ilt” sin første danske turnépremiere i 2022.

Der tilbydes menu inden forestillingen:
Menuen er kylling på porre og ananas og dertil karrysovs og ris og koster 125 kr.
Menuen, serveres kl. 18.00 og kan bestilles hos Anker på: ankerbernhard@live.dk, senest 28. september.

Fra Teater Next. Medvirkende: Marie Tourell Søderberg, Christian Bergman. Dramatiker: Duncan Macmillan. Oversættere: Lars Mikkelsen og Simon K. Boberg. Instruktion: Simon K. Boberg. Scenografi og lysdesign: Edward Lloyd Pierce. Spilletid: 100 min.