Insideren

OTTEKANTEN, TEATERHØJSKOLEN RØDKILDE
MANDAG D. 14. NOV. 2022 KL. 19.30

Pandora Papers, Cum Ex Skandalen, Udbytteskattesagen etc. HAR DU OGSÅ SNYDT I SKAT?

INSIDEREN er en lyd-intens og spændingsmættet maggi-terning af, hvordan det står til med grådigheden og bedraget i verden i dag! Det hele fortalt gennem en ung familiefar og skattejurist i én af verdens største banker. Vi kommer gennem finansmandens egen udvikling, som ambitiøs nystarter, gennem sindrig lovfortolkning til en blodrus af statskasse-plyndringer – og til at blive kronvidne mod sine egne tidligere kollegaer i UDBYTTESKATTESAGEN, hvor banker, revisorer og advokater plyndrede for over 400 mia. kroner fra de europæiske statskasser – fra din og min velfærd!

Med høretelefoner på under hele forestillingen, oplever publikum insideren selv på scenen, i hovedet og med 3D lyd og andre karakterer i ørene. Lyddesignet er skabt af bla. andre prisbelønnede Peter Albrechtsen og Sun Hee Engelstoft. Med videodesign og scenografi af Signe Krogh og musik oveni skabes en intens spændings- og sansemættet oplevelse – og for mange en lyst til at vide mere om skandalerne og vores egen lille grådighed og måde at leve på. Skal vi lidt mere tilbage til fællesskabet?

Fra Teater Katapult. Med Christoffer Hvidbjerg RønjeDramatiker: Anna Skov Jensen. Instruktør: Johan Sarauw. Lyddesign: Sun Hee Engelstoft, Peter Albrechtsen og Marcus A. Hjelmborg. Scenografi og videodesign: Signe Krogh. Lysdesign: Jens Hansen. Ide: Torben Dahl
Varighed 65 minutter