AFLYST: 2 x Beckett

Vi må med beklagelse meddele at forestillingen er aflyst, da skuespiller Anders Hove er blevet syg. Det Kgl. Teater har derfor været nødt til at aflyse resten af den planlagte turné. Der vil ikke blive arrangeret en erstatningsforestilling.

Billetter refunderes ved henvendelse til Billetten.dk tlf. 70 20 20 96
Der bliver sendt direkte meddelelse til de der har købt billet.

 

VORDINGBORG TEATER
TORSDAG D. 6. OKT. 2016 KL. 19.30

To forestillinger på en aften, skrevet af det absurde teaters mester, Samuel Beckett.

DEN SOM FALDER
En kvinde henter med besvær sin blinde mand ved toget og de begiver sig hjemad mens hun beklager sig over alt muligt. Ægtefællen er dog endnu mere forbitret, og han vil ikke give hende den kærlighed, som hun længes efter. Men der er en ting, som kan forene det vrisne gamle par. De bryder ud i en stor fælles latter, da de kommer til at tænke på en passage fra Bibelen, som lover, at Gud støtter og hjælper ethvert menneske i nød. For kan man forestille sig en mere latterlig påstand?

HVA’ JOE?
Oprindeligt et tv-spil fra 1966. En mand siddende på en seng. En kvindestemme, der taler til ham. Joe er mærket af livet og lytter stiltiende til stemmen, der afslører hans lig i lasten. Kvinden fortæller, hvordan hun nåede at forlade ham i tide, men hun afslører samtidig en ung kvindes ulykkelige skæbne efter mødet med Joe. Et møde der førte til selvmord.

Fra Det Kgl. Teater.
Medvirkende: Kirsten Olesen, Anders Hove, Morten Eisner, Mette K. Madsen, Thomas Mørk, Johannes Lilleøre*, Ulver Skuli Abildgaard + 1 barn. Instruktion: Morten Suurballe. Scenografi: Astrid Lynge Ottosen. Varighed: I alt 2 timer inkl. pause.
(*Johannes Lilleøre har overtaget Morten Suurballes rolle)

_k1p7680dp_825Beckett_1_825