Aida – Den Jyske Opera

DGI HUSET VORDINGBORG
ONSDAG D. 27. OKT. 2021 KL. 19.30

Arrangør: Foreningen Opera i Vordingborg
Priser: A-billetter koster kr. 390,- og B-billetter koster kr. 315,-. For unge under 26 år er priserne hhv. 195,- og 160,- Handicappladser bestilles direkte ved henvendelse til Billetten.dk på tlf. 70 20 20 96

Introduktion til forestillingen

Der er mulighed for at deltage i en gratis introduktion til forestillingen kl. 19.00, hvor en repræsentant fra Den Jyske Opera fortæller om Aida.
Der er begrænset plads, så det er først-til-mølle! Kom i god tid. Baren er åben!

Kærlighedens højforræderi i Verdis klassiker fra Den Jyske Opera!

Ingen anden opera er så meget synonym med italiensk opera, som Giuseppe Verdis episke fortælling om den etiopiske prinsesse Aida og hendes kærlighed til sin egyptiske fangevogter Radamès. Siden urpremieren i 1871 i det dengang nye Khedivial Operahus i Kairo er publikum i generationer verden over blevet bevæget af de umulige elskendes tragiske skæbne i Aida og har ladet sig overvælde af storheden i Verdis mesterlige partitur. Alt sammen til trods for, at det intime og gribende kammerspil af og til i forskellige opsætninger forsvinder mellem elefanter, pyramider og den legendariske Triumfmarch. Det er første gang, at Aida sættes op af Den Jyske Opera.

Opera i 4 akter af Giuseppe Verdi. Synges på italiensk med danske overtekster. Instruktør: Roland Schwab. Dirigent: Jakob Hultberg. Opføres med Odense Symfoniorkester.
Varighed: 2 t og 30 min. m/ pause.