Alle gode ting

DEN GULE STALD, KALVEHAVE
FREDAG D. 17. MAJ 2024 KL. 19.30


En livsbekræftende monolog fyldt med humor.

”Alle gode ting” er en episk forestilling fortalt af en mand, der er vokset op med en depressiv mor. Igennem forestillingen fortæller vores hovedperson om, hvordan han som barn – efter moderens første selvmordsforsøg – begynder at skrive en liste over alle gode ting i verden. Meningen var, at denne liste skulle hjælpe moderen ud af hendes depression.  Efterhånden som listen udvikler sig, spiller den en større og større rolle i hans liv.

Den indeholder alt mellem himmel og jord med alt fra “Kung-fu-is” og “Solskin” til “Alle Star Trek-film med lige numre” og “At forelske sig”. Hans første mål er 1000 ting. Så 2.000. Til slut ender han med at have en liste med 1.000.000 gode ting. Ting, der alle gør livet værd at leve. Teksten spiller med stor succes verden over og har i Danmark spillet på Nørrebro Teater forrige sæson. Nu har Teatret Møllen overtaget rettighederne og sender forestillingen på turne.

Den anmelderroste “Alle gode ting” er trods sit mørke udgangspunkt en humoristisk, livsbekræftende og hjertevarm forestilling om noget så umorsomt som depression og selvmord.

Fra Teatret Møllen. Medvirkende: Thomas C. Rønne. Dramatiker: Duncan Macmillan. Bearbejdelse: Nikolaj Mineka og Klaus Andersen. Instruktion: Nikolaj Mineka. Lyddesign: Johannes Smed. Alder: 15 år. Forventet varighed: 70 min. uden pause.