Beskæring

MARJATTA, STRANDVEJEN 11, TAPPERNØJE
FREDAG D. 22. SEPT. 2017 KL. 19.30

Teatermenu kl. 17.30 (købes sammen med billetten)
Oplev også Lyrikforestilling 18.30 – 18.50 i Orangeriet, hvor Marjatta-beboere oplæser egne digte. Et gribende vidnesbyrd om, at alle mennesker er unikke. Desuden er den spændende Butik Pilti åben til 19.00 med biodynamiske produkter og kunsthåndværk. Læs mere om Marjatta

Se menu nederst på siden!

Beskæring er en poetisk dokumentar fra CoreAct og Carte Blanche om, hvordan vi forholder os til demens og det at blive ældre.
I forestillingen bevæger vi os gennem en billedhave, et overdådigt univers af træer, buske og blomster. Udvalgt blandt 5.000 lysbilleder taget af overstadsgartner Willy F. Hansen igennem 70 år. Vi stopper op, zoomer ind og fordyber os.
De mange lysbilleder flettes sammen med performernes minder fra plejehjemsbesøg. Med projektet ”Det Rullende Rum” har CoreAct besøgt 14 plejecentre. Hvert sted har de trillet en hjemlig stue på hjul ind på plejecentret og inviteret beboerne indenfor til kaffe og en snak om fortiden. Der dykkes ned i minderne om mødet med de mange gamle og deres forunderlige verden af krogede og til tider opbrudte fortællinger.
Forestillingen stiller spørgsmålstegn ved, hvordan vi forholder os til de forandringer, som følger med det at blive gammel. Hvordan griber vi det an, når realiteter forvrides eller helt opløses?

Fra CoreAct og Carte Blanche.
Medvirkende: Anika Barkan og Helene Kvint. Instruktion: Sara Topsøe-Jensen. Teknik: Karsten Nisbeth. Afvikler: Troels Lindebjerg. Lyddesign: Astrid Randrup. Kostumer: Beth Justesen. Varighed: 60 min. u/pause.

Videotrailer og fotos:

 


Marjatta, Tappernøje

 

Teater Platte på Bredeshave Café (en del af Marjatta):

Grøn peberpate med rødbederelish.

Røget makrelmousse med krydderurter

Lufttørret skinke med pesto, oliven, syltet artiskok og parmesan

Ærtepure med æg og tomat eller krydret gulerodspure med urter.

Brie med krydret hjemmesyltet ananas

Friskbagt brød

Kaffe og æblemuffins