Dansk

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_message message_box_style=”outline” message_box_color=”grey” icon_fontawesome=”fa fa-star-o”]VORDINGBORG TEATER
ONSDAG D. 15. NOV. 2017 KL. 19.30
[/vc_message][vc_single_image image=”2126″ img_size=”medium”][vc_column_text]

En kærlighedshistorie og pæredansk integrationskomedie fra Svalegangen.

Familien, vennerne, ingeniørjobbet og den nyistandsatte lejlighed i Damaskus. Alt var væk. I dag har han fået et nyt hjem. Flygtningecentret er skiftet ud med en fin midlertidig lejlighed i indre by. Der er cykler overalt, luften er frisk, og Danmark dufter af en ny og god begyndelse. Liza mødte han i opgangen. Hun brokkede sig over, at han brugte hendes Wi-Fi, men der var noget i hendes øjne, han ikke kunne glemme. Nu er de kærester, og Hassan er endda inviteret på middag hos hendes forældre.
Følg en ung syrers kamp for et nyt liv og en rejse ind i dansk kultur på godt og ondt. I Danmark er han ikke født, men der vil Hassan så gerne have hjemme.

Fra Teater Svalegangen.
Medvirkende: Alvin Olid Bursøe, Anna Nøhr Tolstrup, Rie Nørgaard og Mads Nørby. Instruktion: Morten Lundgaard. Tekst: Aleksa Okanovic. Scenografi: Stine Martinsen.
Varighed: 90 min.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1806″ img_size=”large”][vc_single_image image=”2123″ img_size=”large”][vc_single_image image=”2122″ img_size=”large”][vc_single_image image=”2124″ img_size=”large”][vc_single_image image=”2121″ img_size=”large”][vc_single_image image=”2125″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]