Den Grønlandske mand AFLYST

VORDINGBORG TEATER
TIRSDAG D. 28. APRIL 2020 KL. 19.30

Den Grønlandske Mand er en forestilling til og om den grønlandske mand. En forestilling om hans drømme, kærlighed, liv, længsler, seksualitet, glæder og sorger. En forestilling, der er bygget på virkelige historier fra manden selv.

Teater Freeze Productions og Grønlands Nationalteater viser den grønlandske mand, som du aldrig har set ham før! Det er hudløst og rammende teater om den moderne grønlandske mand. I scener med musik, dans, monologer, latter og gråd rejser vi ind i hans sind. Det handler om sex, politik, livet og døden. Om hans kærlighed til naturen, kvinden, sine forfædre og børn.

Det er et nyskabende og kærligt performanceportræt til og om den moderne grønlandske mand. Forestillingen bygger på virkelige historier fra manden selv og viser den grønlandske mand i det nye årtusinde, hans identitet, selvforståelse samt forholdet til det at være mand og til en verden i forandring.

Fra Teater freezeProductions og Grønlands Nationalteater.
Med Hans-Henrik Poulsen, Klaus Geisler, Kristian Mølgaard og Miki Jacobsen. Instruktør: Hanne Trap Friis. Varighed: 70 min. u/ pause.