Leonardo

VORDINGBORG TEATER
TORSDAG D. 16. FEB. 2017 KL. 19.30


Leonardo er en fysisk, visuel, sanselig og udforskende forestilling, hvor publikum bogstaveligt træder ind i renæssancemennesket, kunstneren og videnskabsmanden Leonardo Da Vinci’s univers.

Man siger om Leonardo, at han næsten ikke færdiggjorde noget – til trods herfor betegnes de fleste af det dusin malerier, der tilskrives ham, som mesterværker. En stor del af de bestillinger han modtog, leverede han aldrig. Han kaldes arkitekt, men tilskrives ingen bygninger. Han kaldes krigsingeniør, men ingen våben blev til noget osv. Han blev aldrig færdig. Han siger, at den maler der ikke tvivler opnår kun lidt. Og alligevel står han for en omhyggelighed og nysgerrighed, der kun er få tildelt. En livsappetit, der er fristende forbilledlig!
Denne forestilling er skabt som en installation, et kunstens forskningslaboratorium, hvor Leonardos livsværk bliver levendegjort gennem klassiske lysprojektioner, associative sceniske og rytmiske billeder, anatomisk dans, matematisk poesi og holistisk nysgerrighed, hvor publikum inviteres ind til interaktivt at tage del i universet.

Fra Asterions Hus.
Af og med: Tilde Knudsen og Peter Kirk. Kostumer: Camilla Lind. Musik: Klaus Risager. Varighed: ca. 75 min.

leonardo9Leonardo, Asterions Hus Foto Ingrid Bugge825