Malaga

VORDINGBORG TEATER
ONSDAG D. 6. APRIL 2016 KL. 19.30

En satire fra Svalegangen om forældre med sprængfarlige ego’er!

Forældrene Vera og Michael er på vej væk fra hinanden. Michael skal til en international kongres i Innsbruck, og Vera flyver om få dage på ferie med den nye kæreste. Hvem skal passe datteren Rebekka? De to skændes konstant. Om pasning og svømmetøj. Små ting bliver hurtigt til større diskussioner om opdragelse, karriere og retten til at føre sit eget liv.

Læn dig tilbage og oplev et intenst narcissistisk og tragikomisk drama spækket med mistro, skyklapper og lykkepiller. Du vil grine, og du vil ryste på hovedet, når du møder de to forældre, Vera og Michael, som viser os egoismens bagside.

Sprængfarlig selvdyrkelse

MALAGA beskriver en selvdyrkende generation af forældre, der sætter børn i verden uden at være i stand til at sætte sig selv til side. Psykologiprofessor Svend Brinkmann har kaldt dem for de “børnevoksne”. De haster til yoga, spæder op med raw food, lykkepiller og mindfulness i jagten på lykke og personlig udvikling. Men husker vi at se op fra selvhjælpsbogen, kigge ud, og fokusere på andet end, hvad der er vigtig for mig mig mig?

Det ser ikke sådan ud. Børn kastes rundt mellem bedsteforældre, der ser måbende til, mens mor og far kæmper for at få ugeplaner og karrierer til at gå op. Flere bukker under, og nogle familier ender i det totale kaos. Tænk bare på Tv-programmet “Stop nu krigen, mor og far”. Her er harmoniske hjem forvandlet til uhyggelige krigszoner med børn som våben og ofre.

Smæk døren til dit indre tempel

Kunstnerisk chef Per Smedegaard udtaler: “Jeg tror ærlig talt, at vi lever i en verden, der handler for meget om os selv. Og der er tabere i det spil. Vores børn, os selv og alle de ægteskaber, der konstant triller i afgrunden. MALAGA beder os om at lukke røven og døren til vores indre tempel. Den er et forfriskende og humoristisk input.”

Fra Teatret Svalegangen.
Medvirkende: Holger Østergaard, Camilla Gjelstrup, Niclas Vessel Kølpin. Instruktør: Geir Sveaas. Tekst: Lukas Bärfuss. Scenografi: Karen Gille.
Varighed: 90 min. uden pause.

Billetter: Billetten.dk tlf. 70 20 20 96

Hør skuespillerne fortælle lidt om forestillingen her:

Forestillingsfoto fra forestillingen "MALAGA" Svalegangen feb 2016 Photo by Morten Fauerby/ Montgomery info@montgomery.dk www.montgomery.dk
Malaga-press_w750

Forestillingsfoto fra forestillingen "MALAGA" Svalegangen feb 2016 Photo by Morten Fauerby/ Montgomery info@montgomery.dk www.montgomery.dk