Morph

VORDINGBORG TEATER
ONSDAG D. 3. APRIL 2019 KL. 19.30

På grund af sygdom er vi desværre nødt til at udskyde den annoncerede snak med Nullo Facchini / Cantabile2 inden forestillingen.

Teaterbaren er som sædvanlig åben!

Morph er fysisk teater fra Kristján Ingimarsson Company. Et orgie af komisk akrobatisk krops-dynamik i en original og helstøbt forestilling!

I Morph sætter Kristján Ingimarsson sammen med fem performere den menneskelige adfærd under lup. Tingene vendes på hovedet, tages ud af sammenhæng og sættes ind i en ny verden, hvor bevægelse, kroppe og genstande smelter – morpher – sammen til nye logikker. Morph er en (næsten) ordløs performance.

Fælles for de seks medvirkende er deres unikke evne til at udtrykke sig kropsligt i næsten tyngdelovsbrydende bevægelser. Kristján Ingimarsson lader sin rolle som både performer og instruktør gå igen i forestillingen, hvor han skiftevis kaster sig ind i scenerne og betragter det hele udefra – som en billedkunstner der eksperimenterer med sit kunstværk for øjnene af publikum.

Morph har spillet på Teater Republique og Aarhus Teater, hvor den som Ingimarssons forrige vilde og skæve forestilling BLAM har vakt opsigt og fået succés, med sin helt særlige fysiske teaterform.

MORPH er præmieret af Statens Kunstfond som “…en af årets mest originale og helstøbte forestillinger…et levende kunstværk”.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Et orgie af komisk akrobatik” Aarhus Stiftstidende
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Poesi og brutalitet i vanvittig forening” Ungt Teaterblod.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “En sanselig mavepuster” Den 4. Væg
⭐️⭐️⭐️⭐️ “Surrealistisk vanvidsshow” Gregers DH

Fra KICompany i co-produktion med Aarhus Teater.
Medvirkende: Janus Elsig, Noora Hannula, Ida Frost, Thomas Bentin, Julie Kunz, Kristján Ingimarsson. Iscenesættelse: Kristján Ingimarsson. Scenograf: Johan Kølkjær. Varighed: 70 min. u/ pause.

image by Gisli Dua
Morph – Aarhus Teater
af Kristjan Ingimarsson