Roaring Twenties

VORDINGBORG TEATER
ONSDAG D. 1. MARTS 2023 KL. 19.30

Med gratis introduktion kl. 18.30

En boblende og aktuel dobbeltforestilling inspireret af verdens tilstand og de nye brølende 20’ere.

Står verden på tærsklen af en gentagelse af “The Roaring Twenties”, hvor kunst og selskabsliv boblede over af eufori, fællesskab og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Er vi i gang med et helt nyt historisk kapitel – og i så fald, hvad brøler vi af i 2020’erne?
Disse spørgsmål bliver undersøgt i Pontus Lidberg’s del af den post-pandemiske dobbeltforestilling “Roaring Twenties” til et forfriskende mix af nykomponerede jazzede toner og club beats af den elektroniske Københavnerduo Den Sorte Skole.

Forestillingens første del “The Hollow Men” bliver skabt af den anerkendte norske koreograf Ina Christel Johannessen. Den manglende politiske vilje i klimaspørgsmålet er et gennemgående tema i Johannessens politiske og aktuelle værker. I dette værk udforsker danserne de forandringer, som verden står overfor lige nu, inspireret af forfatter T. S. Eliot´s mørke og drømmende digt fra 1925 af samme navn af.

Fra Dansk Danseteater. Koreografer: Pontus Lidberg og Ina Christel Johannessen. Musik: Nykomponeret musik af Den Sorte Skole og Tommy Jansen. Dansere: Dansk Danseteaters dansere. Varighed: ca. 1 time