Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon

DGI HUSET VORDINGBORG
Bemærk ændring af spillested!
FREDAG D. 17. JANUAR 2020 KL. 18

For voksne og børn fra 8 år.

Inden forestillingen kan der købes et lille måltid i DGI Husets café – f.eks. pølsehorn, små pizzaer, sandwich og en god suppe.

“en børneteaterforestilling af den fineste slags….. skrøbelig og smuk på samme tid!”, Den 4. Væg

Smuk og bevægende gendigtning af Karen Blixens “Babettes Gæstebud”.
En historie om Viola, der kigger ned og mest passer sig selv og taler ganske lavt, for ikke at forstyrre nogen.

Men hun drømmer. I al hemmelighed, naturligvis. Hun drømmer, og hun længes efter noget.
Hun ved bare ikke, hvad det er.

Fra Gruppe 38. Med Connie Tronbjerg, Peter Seligmann og Bodil Alling. Instruktør: Hans Rønne. Manuskript: Bodil Alling. Komponist: Søren Søndberg. Varighed: 45 min. For voksne og børn fra 8 år.
Aldersgrænse skal overholdes.


Jyllands Posten

På bare 45 minutter bliver hele “Babettes Gæstebud” fortolket i en version, som ærer Blixens forlæg på en måde, der ville gøre den gamle storytellerbaronesse stolt, men som samtidig har sit eget budskab og sin egen berettigelse som teaterforestilling… Og altså også en forestilling, der ligesom middagen i gæstebuddet får hjerter til at åbne sig og lade nye perspektiver strømme ind.Den 4. Væg

Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon er en børneteaterforestilling af den fineste slags…Den er skrøbelig og smuk på samme tid, som silkepapir, der glider forsigtigt mellem fingrene, så det ikke går i stykker…Rigtig flot forestilling!iscene

Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon er teater, som med få virkemidler og stort overskud, får publikum til at spidse ører og danne indre billeder.


Teateravisen

‘Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon’ pirrer på betagende og enkel vis publikums forestillingsevne og stiller med humor og vid skarpt på vigtigheden af mellemmenneskeligt samvær og det at udleve sine drømme.


Kulturmor

Der er noget befriende enkelt over Hans Rønnes iscenesættelse. Fortællingen kommer i fokus og publikum – store som små – drages ind i en næsten eventyrlig verden.