The Beatroots

VIEMOSE EGNSHUS
ONSDAG D. 10. APRIL 2019 KL. 19.30

TEATERMENU KL. 18 (Bestilles SENEST SØNDAG D. 7. APRIL sammen med billetten)

Et kollektivt countrybrøl! Komedie i koncertformat om en tragisk tid, hvor fællesskabet er i opløsning.

»The BeatRoots« er både en teaterforestilling og en country-koncert, så hop i støvlerne, grib cowboyhatten og dans linedance med os og det nye country-band i byen – The BeatRoots!

Stemningen er nær kogepunktet. Lokalet lugter umis-kendeligt af fadøl, hotdogs og sved fra de blottede armhuler på aftenens begejstrede tilskuere, der alle har hænderne i vejret og klapper taktfast. Adrenalin og endorfin suser rundt i blodbanerne. Menneskemængden samler sig i et kollektivt brøl mod scenen: ”Beeeeeeeat Roooooots”.
En koncert, et ritual. En følelse af fællesskab.
Countrykomedien The Beatroots er københavnske Teatergrads fortælling om den moderne, udsatte samhørighed. Her inviteres publikum med til musik og fælles linedance, men også med til en forestilling, der retter scenens skarpe spotlys mod samtidens selvtilstrækkelige individualisme.

Fra Teatergrad.
Medvirkende: Jacob Teglgaard, Rolf Hansen, Christine Worre Kann og Marie Louise v. Bülow. Instruktør: Pelle Nordhøj Kann. Dramatiker: Line Mørkeby. Scenograf: Sir Grand Lear. Musik: Marie Louise v. Bülow. Varighed: 90 min. u/ pause.

Fotos: Per Morten Abrahamsen