The Time Being 2.0

VORDINGBORG TEATER
TORSDAG D. 12. SEPTEMBER 2019 KL. 17.30

OG KL. 20.00

Cantabile 2’s nye forestilling The Time Being 2.0 (i dansk version) sætter fokus på de store valg, vi som menneskehed står overfor i dag.

Ovenpå en forrygende uge med Waves Festival er der nu mulighed for at se Cantabile 2s egen forestilling THE TIME BEING 2.0 – i en dansk version, når Teaterforeningen Bøgestrømmen åbner dørene i Vordingborg Teater for det lokale teaterkompagnis nyeste forestilling.

Forestillingen er inspireret af den populære historiker Yuval Noah Hararis bog ”Homo Deus – en kort historie om i morgen”.

Omsluttet af et blidt mørke med blødt dæmpet lys, føres du gennem et sanseligt univers af fremtidsforestillinger. Sammen med performerne og de andre deltagere bevæger du dig gennem spil-lignende situationer, der stiller dig overfor spørgsmål og valgmuligheder. Hvor vågner din nysgerrighed, hvor går din grænse? Når sindet åbnes for, at alt kan se helt anderledes ud, at alle referencepunkter kan være rykket, hvad gør det så ved de valg, vi træffer i det daglige?

The Time Being sætter fokus på de store etiske og eksistentielle valg, vi som menneskehed står overfor i dag. Det er valg relateret til de nye muligheder, som den digitale og videnskabelige udvikling åbner for os. Hvad sker der med vores relationer og krav til os selv og hinanden i en ikke så fjern fremtid, hvor menneskekroppen kan repareres, opgraderes og klones efter behov, og levealderen kan fordobles?

Det er nogle af de overvejelser, The Time Being inspirerer publikum til at gå dybere ind i.
Cantabile 2 er egnsteater i Vordingborg kommune.

Forestillingen varer 90 min. Der er kun plads til maks. 30 deltagere pr. forestilling. Alder: 16+